چسب کاشی و سرامیک از انواع چسبهای ساختمانی است که از آن برای چسباندن کاشی و سرامیک به سطوح مختلف استفاده میشود. چسب های کاشی و سرامیک را میتوان به دو گروه اصلی چسبهای خمیری و پودری تقسیم کرد. چسبهای کاشی و سرامیک جایگزین مناسبی برای ملات ماسه سیمانی که برای کاشی کاری استفاده میشد، تبدیل شدهاند. در این نوشته می خواهیم به طور جامع به معرفی چسب کاشی و سرامیک بپردازیم تا پی ببریم دلیل محبوبیت این نوع از محصولات چیست.
منظور از چسب کاشی و سرامیک چیست؟
چسب کاشی و سرامیک یک نوع چسب ساختمانی تشکیل شده از پلیمر و رزین است که از این چسب برای چسباندن کاشی و سرامیک و حتی سنگ بر روی سطوح مختلف سیمانی، چوبی و حتی شیشهای استفاده میکنند. این چسبها به جای ملات ماسه سیمان کاشی کاری مورد استفاده قرار میگیرند و با توجه به قدرت چسبندگی و مقاومت خوبی که دارند، مشکلات های آماده کردن ملات و پرتی مصالح را از میان برداشته اند. این دسته از محصولات هم به صورت پودری هستند و هم به صورت خمیری، و در بسته بندیهایی با وزنهای مختلف به بازار عرضه میشوند.
چسب کاشی از چه موادی ساخته شده است؟
مواد اولیه پایه که برای تولید چسب کاشی مورد استفاده قرار میگیرند، عبارتند از سیمان پرتلند غیرآلی پلیمری همراه با سنگدانه، مواد شیمیایی اصلاح شده بر پایه سیمان، پلیمر، سنگ سیلیکا، رزین مصنوعی و همچنین مواد شیمیایی تقویتکنندهی قدرت چسبندگی. استفاده از مواد ذکر شده در تولید این دسته از چسب ها باعث ویژگیهای مثبت و مزایای متعدد در آن شده است.
انواع چسب کاشی
انواع چسب کاشی را میتوان به دو شکل دسته بندی کرد. که در دسته بندی اصلی و جامع تر، چسبهای کاشی به دو گروه چسب کاشی خمیری و چسب کاشی پودری تقسیم میشوند. در دسته بندی دیگر، انواع چسبهای کاشی را به دسته بندیهای زیر گروه بندی میکنند:
- چسب کاشی پودری کف
- چسب کاشی پودری دیوار
- چسب کاشی پودری پرسلان
- چسب کاشی پودری آببند
- چسب کاشی ضداسید
- چسب کاشی منعطف
- چسب کاشی دو جزئی